ARSA SATIŞI İLE İSTİHDAMA VE EKONOMİYE KATKI
6 Şubat 2018

İHALE TİCARET, KONUT VE BAĞ ARSA SATIŞI

İSTİHDAMA VE EKONOMİYE KATKI…

17 mesken arsası, 4 ticaret arsası ile 3 işyeri ve 27 Bağ ve sayfiye arsası,

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 17 mesken arsası, 3 ticaret arsası ile 4 yapılı işyeri, 3 bağ ve sayfiye arsasının ihale ile satışa sunulacağını söyledi.

Hem sanal ortamda hem de yerinde görülebilir

Ucuz arsa arayanlar için arsa satışların bir fırsat olduğunu ve piyasada ve ekonomi de hareketlilik sağlanacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılı砓Belediye olarak mülkiyeti belediyemize ait olan arsa ve ticaret arsaların satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz, hem de piyasadaki arsa darlığı hafifleterek ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırıyoruz“ dedi.

İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 14 ayrı semtlerde bulunan toplam 51 arsanın satışa sunulacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, satılacak arsalar içerisinde konut, ticaret, bağ ve sayfiye arsası yanında yapılı 4 işyeri olduğu girişimciler için önemli olduğunu kaydetti.

20 Şubat 2018 günü

51 arsa satışı için Belediye Meclisinden yetki aldıklarını ve arsa satışların İhalesinin 20 Şubat 2018 günü yapacaklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, satışlarından elde edilecek gelir ile Melikgazi İlçesine spor alanları, park ve bahçeler, Kapalı Semt Pazar yerleri, otoparklar ve sosyal konutlar inşa edileceğini sözlerine ekledi.