Bu Haftaki Cuma Namazının Adresi Serbest Bölge
8 Eylül 2017

Başkan Memduh BÜYÜKKILIÇ

SERBEST BÖLGE’DE

Serbest Bölgede cumanamazı Serbest bölge camiinde ede ettikten sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,   Namaz sonrası vatandaşlarımızla sohbet ederek bölge esnafını ziyaret edip hayırlı işler temennisinde bulundu.

Melikgazi Belediyesi Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi ilçesi gelişip güzelleşiyor. Bünyesinde iki büyük Organize Sanayi bir Serbest Bölge barındırmaktadır. Bu hafta Cuma programımız da yolunuz Serbest Bölge'ye düştü. Serbest bölge Camii'nde cuma namazımızı eda ettik.Bu haftada Serbest Bölgemizde ekenomi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Kayseri Serbest Bölgesi sadece Kayseri için değil İç Anadolu bölgesi için bir kazançtır. Bunun iyi değerlendirilmesi gerekir ki Kayseri kazansın ve kazandırsın. Bugün Serbest Bölgenin başarısı konuşuluyor ise bunda Melikgazi Belediyesi’nin büyük bir payı bulunmaktadır” dedi.

Serbest Bölge alanını gezen BaşkanBüyükkılıç, Serbest Bölgemizde üretim yapan sanayicileri sık sık ziyaret ederek çalışmaları yerinde değerlendirdiklerini ve bire bir üretimi takip ettiklerini  üreticinin beklentileri varsa onları dinleyerek, çözüm yollarını el birliği ile  çözmeye  çalıştıklarını sözlerine ekledi.