Emlak Vergileri İçin Teşekkür Mesajı
4 Aralık 2017

Vatandaşlık görevini yerine getirmenizden dolayı…

TEŞEKKÜRLER MELİKGAZİLİLER!

Hizmetlerin Temel Kaynağı

Melikgazi Belediye Başkanı  Dr.Memduh Büyükkılıç, 1 -30 Kasım tarihleri arasında yatırılması gereken emlak vergisi ikinci taksitlerini yatıran mükelleflere teşekkür etti.

Yatırımlara kaynak

Belediye yatırım ve hizmetlerin temelini vergiler oluşturduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, özellikle ilçe sınırları içerisinde tarla, arsa ve evleri bulunan mükelleflerin ödemiş olduğu vergilerin yine hizmet olarak kendilerine geri döneceğini kaydetti.

Kredi kartı ile ödemede kolaylık

Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilk’i başlattıklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kredi kartı ve internet üzerinden vergi ödemeyi 12 yıl önce ilk kez başlatarak yeni bir hizmet anlayışı getirerek hizmet kalitesini artırdıklarını kaydetti.

Emlak vergisinin ödenmesi süresinde mükelleflerin % 13 bilgisayardan, % 87 sinin bizzat belediye gelerek vergilerini ödediğini  ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, tahsil edilen vergilerin % 48 ‘inin kredi kartı ile  % 22’sinin internet üzerinden ödenmiş olduğunu geri kalan % 30’sinin ise nakit olarak ödendiğini söyledi.

Vergiler Hizmet Olarak Geri Dönecek

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Emlak vergisini yatırarak vatandaşlık görevini yerine getiren mükelleflere teşekkür ederek, bu vergilerin kendilerine hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi.