KAZIM KARABEKİRDE KAT KARŞILIĞI İHALE

KAZIM KARABEKİR MAHALLESİNDE

KAT KARŞILIĞI İHALESİ İLE

6 BLOKDA, 301 DAİRE ve ASMA KAT DÜKKÂNLAR YAPTIRILACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kazımkarabekir Mahallesi’nde toplam 6 bloktan oluşan 301 daire ve asma katlar kat karşılığı ihalesi ile yaptırılacağını söyledi.

ihale 23 Ocak 2018 günü

23 Ocak 2018 günü yapılacak kat karşılığı ihalesinin müteahhitler için bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesi’nde 6 bloktan oluşan inşaatın kat karşılığı ihalesinde sonucu müteahhitler; ruhsat, kat mülkiyeti, çevre düzenlemesi gibi işlemlerden muaf olduğunu bu açıdan maliyetin düştüğünü kaydetti.

YENİLENEREK, GELİŞİYOR VE BÜYÜYOR…

Gerçekleştirilen kat karşılığı ihalesin de firmalardan teklif alınacağını değerlendirme komisyonunda tekliflerin inceleneceğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ihaleye katılacak firmaların şimdiden bölge hakkında bilgi almalarının çok önemli olduğunu s