Lütfen Trafik Kurallarına Uyalım
4 Eylül 2017

Basit Bir Hata Telafisi Mümkün Olmayan Acılar Doğurur…

TRAFİK KURALLARINDA HAYAT VAR!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 10 günlük bayram tatilini fırsat bilen yüz binlerce ailenin memleketlerinde bayram yaptığını hatırlatarak “Dönüş yolunuz uzunda olsa siz siz olan hız yapmayın”uyarısında bulundu.

Trafik kurallarının uzun bir tecrübe ve birikim sonrasında adeta bir yaşam tarzı haline geldiğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, “her yıl binlerce vatandaşımızı trafik terörüne kurban veriyoruz. Yaşanan kazaların ve ölümlerin en önemli nedenleri arasında kurallara uymamak, alkollü araç kullanmak, dalgınlık, dikkatsizlik ve boş vermişlik yer almaktadır.Bayramlar yaşanan sevinçleri ile hatırlanmalıdır. Ancak, trafikte yapılacak basit bir hata tarifi mümkün olmayan ve unutulması güç acıların yaşanmasına sebep olabilir. O yüzden bayram sevincinin devam etmesi için lütfen trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.”dedi.

Tatlı bir bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için eve dönüş yolundaki vatandaşların trafik kurallarına mutlaka dikkat etmesini, emniyet kemeri takmasını, alkollü ve uykulu olarak trafiğe çıkmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Büyükkılı砓UNUTMAYIN! TRAFİK KURALLARINA UYMAMAK BİZLERİ, SEVDİKLERİMİZDEN AYIRIR. LÜTFEN TRAFİK KURALLARINA RİAYET EDELİM.  ÇÜNKÜ SİZLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ.”