MELİKGAZİ OSMANİYE DEPLASMANINDA
1 Aralık 2017

MELİKGAZİ OSMANİYE DEPLASMANINDA

Voleybol Erkekler 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nun konuğu olacak. Karşılaşma 03 Aralık Pazar günü Saat 13.00’de oynanacak.

Ligde geride kalan 7 hafta sonunda topladığı 16 puanla Lider Seyhan Belediyespor’un ardından 16 puanla 2.sırada bulunan Melikgazi Belediyespor İstiklal Ortaokulu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşmanın oynayacağı Osmaniye’ye giderek maç saatini beklemeye başladı.

Antrenör Fuat Kalay “ takımda morallerin üst seviyede. Sakat oyuncumuz bulunmuyor. Hazırlıklarımızı tam kadro olarak yaptık. Deplasman fobimizi yenmek ve galibiyetle dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.İnanıyoruz, başaracağız.” dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk’de yaptığı açıklamada “Takımız iyi bir hava yakaladı. Tek eksiğimiz deplasman galibiyeti. Osmaniye deplasmanında İstiklal Ortaokulu maçını kazanarak şansızlığımızı yenmek istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum.”dedi.

MELİKGAZİ A TAKIMI NAMAĞLUP LİDER…

U-18 Erkekler Basketbol Liginde dün oynanan Melikgazi derbisinde kazanan namağlup lider Melikgazi A takımı oldu.B takımı karşısında üstün bir oyun ortaya koyan A takım karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.