MOTİVASYON VE ETKİLİ DİNLEME
6 Aralık 2017

Melikgazi Belediye Çalışanlarına seminer

Türkiye Belediyeler Birliğin düzenlediği

“MOTİVASYON VE ETKİLİ DİNLEME ile OTOMASYON YAZILIM SİSTEMLERİ"

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinde işin yürütülmesi nedeniyle oluşan tehlikeleri ortadan kaldırmak, uzaklaştırmak ve sağlığa zarar verebilecek koşullardan arındırarak, daha iyi bir çalışma ortamı sağlamak için bir plan dâhilin de hizmet içi eğitim seminerleri verildiğini söyledi.

Personelin yaptıkları iş ve çalıştıkları ortamlarda daha etkili verimli hizmet verebilmesi için hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini hatırlatan Dr.Memduh Büyükkılı砓Türkiye Belediyeler Birliği ile Melikgazi Belediyesinceortak bir organizasyon ileMOTİVASYON VE ETKİLİ DİNLEMEile OTOMASYON YAZILIM SİSTEMLERİ"hakkında seminer düzenlendi. Bu seminere Melikgazi belediyesinden 90 çalışan iştirak etmektedir. Seminer sonrası seminere iştirak edenlere birer sertifika verilecektir. Her zaman olduğu gibi referans belediye Melikgazi olarak örnek teşkil edecek çalışmalar yapılacağına inanıyorum emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Melikgazi Belediye Personeli zaman zaman bu tür hizmet içi seminerler ile hem bilgilendirilmekte hem de bilinçlendirilmektedir. Zaten bu öğretilenler günlük yaşamımızın bir parçasıdır“dedi.

Melikgazi Belediyesi çalışanlarına 90 kişilik gruplar halinde MOTİVASYON VE ETKİLİ DİNLEMEile OTOMASYON YAZILIM SİSTEMLERİ"konusunda slayt eşliğinde Türkiye Belediyeler Birliğinin uzman kadrosunda yer alan eğitimcilertarafından seminer verildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, personele yönelik hizmet içi eğitime büyük önem verildiğini ve özellikle bu kış aylarında bu tür seminer çalışmalarına devam edileceğini sözleri ekledi