SUBAŞI MAHALLESİNE ÖZEL ÇALIŞMA

SUBAŞI MAHALLESİNE ÖZEL ÇALIŞMA

SUBAŞI KORUMA UYGULAMA

İMAR PLANINDA

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi’nde koruma sınırı ile ilgili olarak yeni bir plan hazırlandığını ve SUBAŞI BÖLGESİNİN aslına uygun doğal ve toprak yapısının bozulmaması için gerekli çalışmanın yapıldığını söyledi.

Subaşı Mahallesi sadece Melikgazi için değil Kayseri için özel bir yer olduğunu ve önem arz ettiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Subaşı ve çevresinin koruma sınırının uygulama imar planına eklenmesi için Meclis Kararı alındığını kaydetti.

Subaşı Mahallesinin merkeze en uzak yerleşim alanı olduğunu ancak hizmet ve yatırımda şehir merkezinden farkı kalmadığını ifade eden Başkan  Büyükkılı研Subaşı Mahallesinde öncelikle ulaşım sorunu çözdük. Okul ve taziye evini yeniledik Tarım ağırlıklı bir bölgemiz olduğundan bu durumuna istinaden gerekli çalışmayı yapıyoruz. Şu anda da Meclis Kararı ile koruma sınırını ve mahalle sınırını imar planına işlenmesini sağladık” dedi.

Subaşı en uzak yerleşim alanı ancak.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesinde yapılacak 2018 yılı yatırımları ile adeta örnek mahalle olacağını doğal ve otantik yapıları örnek gösterileceğini sözlerine ekledi.