TAHA CARIM BULVARI AÇILIŞ TÖRENİNE HALKIMIZ DAVETLİDİR!
28 Kasım 2017

TAHA CARIM BULVARI

AÇILIŞ TÖRENİNE

HALKIMIZ DAVETLİDİR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, toplam 7,5 km uzunluğunda ve 25 m genişlindeki ve 7 mahalleden geçen TAHA CARIM BULVARININ 2 Aralık 2017 Cumartesi  günü saat 13:00’de düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı MEHMET ÖZHASEKİ’nin teşrifleri ile

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımları ile hizmete açılacak olan törene hemşerilerini davet eden   Başkan Dr. Memduh Büyükkılı砓Bel-Sin bölgesi Kocatepe Camisi önünden başlayan ve 7 mahalleden geçerek Yeniköy mahallesindeki yola bağlanmaktadır. Toplam 6 km ve bağlantı yolları ile 7,5 km uzunluğunda olan yolun 25 metre genişliğindedir.  Taha Carım Bulvarı  7 mahallede trafikte rahatlama sağlanacaktır. Bu yolun açılması ile modern çok katlı binaların inşaatı, dolayısı ile ekonomiye ve sosyal yaşamın değişmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.  2 Aralık 2017 Cumartesi  günü saat 13:00’de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin katımları ile yolun açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizi davetlidir. Bu anlamlı ve hizmet ile yatırım dolu etkinliğe bekliyoruz” dedi.

TAHA CARIM BULVARI’NIN açılması ile hem daha güvenli, seri ve alternatif bir yolun hizmete gireceği gibi aynı zamanda yolun organize ile olan bağlantısından dolayı ekonomiye de katkı ve yakıt tasarrufunun sağlanmış olacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,   açılış töreninde katılımcılara ikramlarda bulunulacağını sözlerine ekledi.