Kültür ve Spor Haberleri
26 hafta, 12 il, 13.500 km yol MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA İDDİALI HAZIRLANIYOR.
7 Eylül 2015

T.C. KAYSERi MELiKGAZi BELEDiYESi - Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Sayı : 497 - HABER BÜLTENİ                               “MELİKGAZİ HERYERDE”                            07 Eylül 2015 Pazartesi

ftp://91.93.106.169/ haberin videosuna buradan ulaşabilirsiniz Kullanıcı: basin   Şifre:basin1

26 hafta, 12 il, 13.500 km yol

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI

YENİ SEZONA İDDİALI HAZIRLANIYOR.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, bu sezon Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda şehrimizi temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor’un 26 haftada 12 farklı ilde ve toplam 13. 500 km yol kat ederek şampiyonluk mücadelesi vereceğini söyledi.

4 Ekim tarihinde deplasmanda Trabzonspor karşılaşması ile 2015-2016 sezonunun ilk maçına çıkacak olan Melikgazi Belediyespor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Antrenör Fuat Kalay nezaretinde Keykubat Tesisleri’nde günde tek idman yaparak sürdüren temsilcimizde eski oyuncular ve yeni transferler uyum içerisinde çalışmalarına devam ediyor.

Voleybol takımının  genç ve güçlü kadrosu ile bu sezon adından sıkça söz ettireceğini ve başarıları ile herkesin beğenisini kazanan bir ekip oluşturulduğunu belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Oldukça zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Hepsi birbirinden güçlü ve iddialı takımlar. Çok ciddi yatırım yapan takımlar ile ilk 4 takım arasında yer alarak play-off’lara kalabilmek için uzun bir maratonda zorlu maçlar yapacağız. Her maçımızı final havasında görüp, hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Şehrimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Dolu tribünlere karşı oynamak hem idareciler olarak bizleri hem de salonda mücadele eden sporcu kardeşlerimizi teşvik edecek, artı bir güç kazandıracaktır. Bizimle birlikte 14 kulübün bulunduğu 2. Lig (B) grubunda ikisi Hatay iline olmak üzere toplamda 12 ilde maçlar yapacağız. Yaklaşık 13.500 km  gibi uzun bir yol kat ederek şehrimizi  ve Melikgazi Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. Kazasız belasız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum.”dedi.

Lig öncesi hazırlık maçları ve turnuvalar ile ilgili de gerekli görüşmelerin devam ettiğini hatırlatan Başkan Öztürk, lig öncesinde en az üç hazırlık maçı ve bir turnuvada boy göstererek, lig öncesi varsa eksiklerin tespit edilerek gerekli mevkilere transferler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kültür ve Spor Haberleri