Kültür ve Spor Haberleri

11.200 kmbu yolun sonunda şampiyonluk var

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIR

20 hafta, 9 il

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, bu sezon MELİKGAZİ BELEDİYESPOR ERKEKLER BASKETBOL takımı kura çekimleri ile 2. Ligi A grubunda şehrimizi temsil edeceğini ve Melikgazi Belediyespor’un 20 haftada 9 farklı ilde ve toplam 11. 200 km yol kat ederek şampiyonluk için mücadele edeceğini söyledi

İlk karşılaşmasını 22 Ekim 2016 günü Adanaspor ile deplasmanda olacağını ve kadronun iddialı olarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, Basketbol Takımının idmanlara başladığını eski oyuncular ve yeni transferler ile takıma katılanların uyum içerisinde çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR ERKEKLER BASKETBOL takımının  genç ve güçlü kadrosu ile bu sezon adından sıkça söz ettireceğini ve başarıları ile yine Kayseri’nin gururu ifade eden Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “MELİKGAZİ BELEDİYESPOR ERKEKLER BASKETBOL takımımız yapılan kura çekimi ile Türkiye Basketbol 2. Ligi  A grubunda oynayacaktır. Bu sezon 10 takımın yer aldığı A gurubunda Adana, Ankara Antalya, Artvin, Bolu, Bursa, İzmir, İstanbul gibi deplasmanlarda ilimizi temsil edecektir. Hepsi birbirinden güçlü ve iddialı takımlar. Çok ciddi yatırım yapan takımlar ile ilk 4 takım arasında yer alarak play-off’lara kalabilmek hedefimizdir. Her maçımızı final havasında görüp, hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Şehrimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Dolu tribünlere karşı oynamak hem idareciler olarak bizleri hem de salonda mücadele eden sporcu kardeşlerimizi teşvik etmektedir. Bizimle birlikte 10 kulübün bulunduğu 2. Lig (A) grubunda 9 ilde maçlar yapacağız. Yaklaşık 11.200 km  gibi uzun bir yol kat ederek şehrimizi  ve Melikgazi Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Lig öncesi hazırlık maçları ve turnuvalar ile ilgili de gerekli görüşmelerin devam ettiğini hatırlatan Başkan Öztürk, lig öncesinde en az üç hazırlık maçı ve bir turnuvada boy göstererek, lig öncesi varsa eksiklerin tespit edilerek gerekli mevkilere transferler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kültür ve Spor Haberleri