Kültür ve Spor Haberleri
20 Haziran 2016

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR’DAN

BAŞARILARLA DOLU BİR SEZON

Melikgazi  Belediyespor Voleybol ve Basketbol A takımları ile altyapı takımlarının uzun süren lig maratonu sona erdi. Salon sporlarında gerek A takımlarının gerekse altyapı takımlarının bu sezon elde ettiği başarılar kulüp yönetimi ve spor camiasında büyük takdir topladı.

Uzun yıllar 2. Ligde mücadele eden Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı bu zamana kadar ki en fazla puanını toplayarak 31 puanla ligi 8. sırada tamamladı. Basketbol takımı 74 takımın mücadele ettiği bölgesel basketbol liginde son altı takımı arasına girerek 2. Lige yükselme final grubunda yer alma başarısını gösterdi ve oynanan maçlar sonunda grubu 4. sırada tamamlayarak 2. Lig şansını yeni sezona bıraktı. Voleybol altyapı takımları da geçtiğimiz yıllardaki başarılarını tekrarladı.Yıldız takımı Türkiye’nin en iyi 19. takımı olurken, genç takım ise Anadolu’dan  Türkiye finallerine katılan tek takım olma özelliği ile finallerde en iyi 12. takım olarak gururumuz oldu.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ 2015 Ekim ayında başladığımız zorlu maraton, kazasız belasız sona erdi. Aldığımız galibiyetlerle sevindik, mağlubiyetlerle üzüldük. Bizim için en önemlisi  Melikgazi Belediyespor formasını giyinen tüm sporcularımızın terinin son damlasına kadar, bitiş düdüğü çalana kadar mücadeleyi elden bırakmamaları ve gerek belediyemizi gerekse şehrimizi liglerde başarıyla temsil etmeleridir.Centilmenliği ve fair play ruhunu  hiçbir zaman elden bırakmadık. Voleybolda puan rekoru kırdık. Basketbolda 2. Ligin kapısından döndük ve altyapı takımlarımız mükemmel başarılar elde etti.Sezon başında  söylemiştik; ‘Takımlarımız bu sezon adından çokça söz ettirecek,lige damga vuracaklar’ diye, öyle de oldu.Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyor teşekkür ediyorum.Melikgazi Belediyespor bugünlere geldiyse en büyük pay elbette ki sporun ve sporcunun dostu ve destekleyicisi Onursal Başkanımız , Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç sayesindedir.En büyük teşekkürü çok değerli başkanımıza ediyoruz.Önümüzdeki sezon hazırlıklara ara vermeden başlayacağız.Açacağımız yaz okulu ile altyapı takımlarımıza yeni yetenekler seçeceğiz. Kısacası tüm sporseverlere ‘BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN’ diyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

Kültür ve Spor Haberleri