Kültür ve Spor Haberleri
MELİKGAZİ BELEDİYESPOR'UN FUTBOL YAZ OKULUNA BÜYÜK İLGİ...
23 Temmuz 2015

T.C. KAYSERi MELiKGAZi BELEDiYESi - Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Sayı : 413- HABER BÜLTENİ                          “MELİKGAZİ HERYERDE”                         23 Temmuz 2015  Perşembe

ftp://91.93.106.169/ haberin videosuna buradan ulaşabilirsiniz Kullanıcı: basin   Şifre:basin1

…Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, tekvando ve atletizm spor dallarında sporcu yetiştirmekteyiz. Özellikle futbol branşında Erciyes ve Kayserispor kulüplerine altyapı sporcusu yetiştirmeye çalışıyoruz.”

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR KULUBܒNÜN

FUTBOL BRANŞINA YOĞUN İLGİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyespor Kulübü bünyesinde açılan futbol, basketbol ve voleybol yaz kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Spor ve sporcunun dostu ve adresi olan Melikgazi Belediyesi’nin yaz okullarının, 5 branşta çocuklara ve gençlere hizmet verdiğini ve Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak özellikle futbol branşına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak seyirci değil sporcu yetiştirerek Türk sporuna katkı sağladıklarını kaydetti.

Keykubat, Tınaztepe, Necip Fazıl Kısakürek, Nuri Has, Danişment ve Belsin Spor Tesisleri olmak üzere 58 kurs öğrencisinin futbol branşında haftanın 6 günü antrenman yaptığını ve teknik bilgiler verildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, tekvando ve atletizm spor dallarında sporcu yetiştirmekteyiz. Ayrıca yine bu branşlarda federasyon kulüplerinde de takımlar bulunmaktadır. Özellikle futbol branşına yoğun ilgi gösterilmektedir. 7-14 yaş grubuna verilen bu kurslar ile yetenekli olanları belirliyoruz. Şu anda 58 futbol yeteneklisi, kurslara devam etmektedir. Biz de sporun her branşını önemsiyoruz. Ancak futbolda altyapı okulu olmak da istiyoruz. Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü olarak profesyonel kulüplere altyapı sporcusu yetiştirmek ve futbolda yetenekli sporcuları ülkemize kazandırmak istiyoruz. ”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyespor Kulübü sporcularının gelecek vaat ettiğini sözlerine ekledi.

Kurslara iştirak eden öğrenciler verilen hizmetten, sunulan tesislerden ve ciddi çalışmalardan dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür ettiler.

Kültür ve Spor Haberleri