Kültür ve Spor Haberleri
Melikgazi şampiyonluk istiyor
21 Temmuz 2015

Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı final maçlarını Ankara'da oynayacak

Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol takımı Türkiye Finalleri için Ankara’ya gitti. Yıldız takımda tek hedef Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasında şampiyon olmak.

Kalay: İyi hazırlandık
23-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Türkiye Finallerine katılacak olan Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol takımı hazırlıklarını tamamlayarak final saatini beklemeye başladı. Antrenör Fuat Kalay "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Mücadele ettiğimiz her kategoride büyük başarılara imza attık. Yıldız takımımızda eksik ve sakat oyuncumuz bulunmuyor. Takım olarak inanıyoruz ilk olarak 4'lü gruptan çıkıp ilk 8 takım arasına girip daha sonda Türkiye şampiyonluğunu kovalayacağız. Bize güvenenleri mahçup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret göstereceğiz" dedi.

Öztürk: İnanıyorum
Melikgazi Belediyespor'un başarılı ve sempatik Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de, takıma güvendiklerini ifade etti. Serdar Öztürk, "Melikgazi Belediyespor olarak mücadele ettiğimiz Basketbol ve Voleybol branşlarında sezonu Voleybol Yıldız Takımımız Türkiye finallerinde oynayacağı karşılaşmalar ile tamamlayacağız. Bu sezon özellikle Voleybol alt yapı takımlarımız tarih yazmışlar ve bizleri hep gururlandırmışlardır. Gençlerde Yarı Final 2.si, Minik Erkekler’de Türkiye’nin en iyi 9. takımı olarak göğsümüzü kabarttılar. Şimdi söz sırası Yıldız takımımızda. İnanıyor ve güveniyorum, yıldızlarımız bir yıldız gibi Başkent Ankara’da parlayacak ve bize yine farklı bir gurur ve mutluluk yaşatacaklardır. Bundan hiç şüphem yok. Hep başarıları konuşuyoruz, çünkü biz kulüp olarak her zaman başarı odaklı çalışmalar yapıyoruz ve bu yönde gayret gösteriyoruz. Bize bu imkanı veren Belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç’ı da hiçbir zaman unutmuyor, kendisine her zaman teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Elde edilen bu büyük başarılar başkanımızın bizlere olan desteği ve ilgili sayesinde olmuştur" dedi.

Dev rakipler
Melikgazi Belediyespor Yıldız voleybol takımı, Ankara'da Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Halkbank, Tofaş, Ziraat Bankası, Maliye Milli Piyango ve İstanbul Büyükşehir Belediye gibi dev bütçeli ve zorlu takımlar ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Kültür ve Spor Haberleri