Kültür ve Spor Haberleri
Melikgazi Yarı Finale yükseldi
21 Temmuz 2015

Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı final maçlarını Ankara'da oynayacak

Melikgazi Belediyespor Yaş Grubu ve Yıldız Voleybol Takımlarının ardından Genç Erkeklerde de geleneği bozmadı ve Kırşehir’de yapılan müsabakalarda Grup 1.si olarak Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı.

Kırşehir, Kırıkkale ve Nevşehir takımlarının mücadele ettiği Grup Birinciliği müsabakalarında bütün rakiplerini aynı skorla hiç set vermeden 3-0 mağlup eden Melikgazi Belediyespor Genç Erkekler Voleybol takımı, Grup birincisi olarak, adını Türkiye Finallerine yazdırdı. Yıldızlar ve Yaş Grubu’nun ardından Gençlerde de Yarı Final vizesinin alınması, Melikgazi Belediyespor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere, yönetim kurulu,teknik heyet ve sporcularda büyük sevinç yaşattı.

Antrenör Fuat Kalay, "Başta Melikgazi Belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Sayın Serdar Öztürk'e, tüm yöneticilerimize ve gece gündüz çalışarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan takımlarımızı en iyi şekilde maçlara hazırlayan alt yapı antrenörlerimiz Metin Tutum ve Harun Şahin hocalarıma ve tabi ki başarıda büyük pay sahibi fedakar ve cefakar sporcularımıza teşekkür ederim. Aynı başarıyı Yarı Finallerde de tekrarlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de yaptığı açıklamada "Bu başarı teknik heyet ve sporcularımızın başarısıdır. Biz onlara her türlü desteği verdik, onlar da bizi mahcup etmedi ve üç kategoride de grup 1. si olarak, muhteşem bir başarıya imza atmış olduk.Gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil ettikleri ve böylesine anlamlı ve gurur verici başarılar elde ettikleri için bütün teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. 3’te 3 yaptık ve artık finale bir adım kaldı. Aynı başarıyı yarı finalde de göstererek, finallere adımızı yazdırmak en büyük hedefimiz. Bunu başaracak güce sahibiz ve en önemlisi başarılı olacağımıza camia olarak inanıyoruz" dedi.
- See more at: http://www.kayseritempo.com/haber/melikgazi-yari-finale-yukseldi-2682.html#sthash.aeIW2jMt.dpuf
Kültür ve Spor Haberleri