Kültür ve Spor Haberleri
Melikgazi'nin gençleri finalde
21 Temmuz 2015

Voleybol Kulüplü Genç Erkekler kategorisinde yarı finaller birinci olarak tamamlayan İl Özel İdarespor finallere adını yazdırdı. - See more at: http://www.kayseritempo.com/haber/melikgazi-nin-gencleri-finalde-1951.html#sthash.lljztfKb.dpuf

Son gün oynanan müsabakada finaller için tek set alması yeterli olacak olan Melikgazi Belediyespor sete stresli başladı. Bu açığı iyi değerlendiren konuk takım maça ortak oldu. Zaman zaman öne geçen Konya takımı ilk sette baş baş bir görüntü çizdi. Setin sonuna doğru az olan farkı açan Melikgazi Belediyespor seti daha da açarak ilk seti kazanıp yarıfinalleri birinci olarak tamamlamayı garantiledi. İkinci sette bunun verdiği rahatlıkla kendini sıkmayan ve bütün oyuncularına yer vermeye çalışan Melikgazi Belediyespor sette sadece 12 sayı toplayabildi ve yenildi. Üçüncü sette tekrar kendine gelen takım başlarda rakibin üstünlüğünü kabul edip daha sonra farkı açmaya başladı. Ardından farkı 6 sayıya kadar çıkartan siyah – beyazlılar bu seti de kazandı. dördüncü sette karılıklı sayılarla ilk teknik molaya kadar eşit giden maçta daha sonra Melikgazi tek farkla öne geçti. İkinci teknik molaya da önde giren takım seti zor da olsa kazandı ve maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak yarıfinallere galibiyetle nokta koyarak finallere yükseldi.

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR: 3 - KONYA B.B.SPOR: 1

SALON: Atatürk Spor Salonu
HAKEMLER: Ömer Kesimci** N.Halil Ateş**
MELİKGAZİ BELEDİYESPOR: Furkan Çağlıer*** Emre Çelik*** Batuhan Demirezen*** Duran Koçyiğit*** Muharrem Kahraman*** Abdulsamet Yalçın*** Harun Kandil*** Salih Durak*** Harun Çetinkaya*** Hasan** Erkan Atlam***  Mustafa Gül***